Kuljettajaksi Lähitaksiin

Sytytkö ihmisistä? Onko sinulla hyvä paineensietokyky? Hyväksytkö erilaisuutta? Onko sinulla positiivinen asenne elämään? Jos vastasit kyllä, olet tervetullut kuljettajaksi Lähitaksiin!

Lähitaksin kuljettajakoulutus

Yrittäjämme etsivät kuljettajia erilaisiin työsuhteisiin. Työskenteletkö mieluiten yöllä, päivällä, arkena vai viikonloppuna? Taksinkuljettajana sinulla on vapaus valita.

Jos taksinkuljettajan ajoluvan myöntämiseen ei ole esteitä, me koulutamme sinusta taksialan ammattilaisen parhaiden joukkoon. Luvan myöntämisperusteisiin voit tutustua Traficomin verkkosivuilta.

Kuljettajakurssimme sisältää myös taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutuksen, josta ilmoitetaan ammattipätevyysmerkintä Traficomin rekisteriin.

Ilmoittaudu kuljettajakurssillemme tai laita meille avoin hakemus, niin autamme etsimään sopivan työnantajan juuri sinulle.

Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutus

Toimitko jo taksinkuljettajana? Ajatko Kela-kyytejä? Sinun tulee suorittaa tämä koulutus viimeistään 31.12.2023 mennessä. Monet kunnat vaativat jo nyt koulutuksen suorittamista, jos ajat kunnan maksamia vpl- tai shl kuljetuksia.

Koulutuksen tavoitteena on parantaa erityisryhmien taksipalvelujen laatua, lisätä taksinkuljettajan ymmärrystä ja osaamista erityistä apua tarvitseviin asiakasryhmiin, kuten liikunta- ja toimintarajoitteisiin, sekä vanhuksiin ja lapsiin.

Jos olet suorittanut taksinkuljettajan ajoluvan ennen 1.7.2018, tulee sinun suorittaa 7 h tekninen eli käytännön koulutus. Jos olet saanut taksinkuljettajan ajoluvan 1.7.2018 jälkeen sinun tulee suorittaa 21h koulutus, josta teoriaa on 14 h ja käytännön koulutusta 7h.

Koulutamme erityisryhmien kuljettajakoulutuksen yhteistyössä Live-säätiön ammattilaisten kanssa.

Lähitaksin yrittäjäkoulutus ja yrittäjäkokeet

Haaveleitko taksiyrittäjyydestä? Osallistu yrittäjäkurssillemme. Me koulutamma sinusta alan ammattilaisen yhteistyössä Suomen taksiliiton asiantuntijoiden kanssa.

Koulutukset kuljettajille

Lähitaksin kuljettajakurssi

Kurssi on tarkoitettu kaikille uusille Lähitaksiin haluaville kuljettajille.

Ei aktiivisia koulutuksia tällä hetkellä. Lisätietoja tulevista kursseista saat laittamalla meille sähköpostia kuljettajakoulutus@lahitaksi.fi.

Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutus tekninen

Oletko saanut taksinkuljettajan ajoluvan ennen 1.7.2018?

Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutus teoria

Oletko saanut taksinkuljettajan ajoluvan 1.7.2018 jälkeen?