Lähitaksin kuljettajakoulutus

Sytytkö ihmisistä? Onko sinulla hyvä paineensietokyky? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Jos vastasit kyllä, olet tervetullut kuljettajaksi Lähitaksiin!

Yrittäjämme etsivät kuljettajia erilaisiin työsuhteisiin. Työskenteletkö mieluiten yöllä, päivällä, arkena vai viikonloppuna? Taksinkuljettajana sinulla on vapaus valita.

Jos taksinkuljettajan ajoluvan myöntämiseen ei ole esteitä, me koulutamme sinusta taksialan ammattilaisen parhaiden joukkoon. Luvan myöntämisperusteisiin voit tutustua Traficomin verkkosivuilta.

Kuljettajakurssimme sisältää myös taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutuksen, josta ilmoitetaan ammattipätevyysmerkintä Traficomin rekisteriin.

Ilmoittaudu kuljettajakurssillemme tai laita meille avoin hakemus, niin autamme etsimään sopivan työnantajan juuri sinulle.

Taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutus

Toimitko jo taksinkuljettajana? Ajatko Kela-kyytejä? Sinun tulee suorittaa tämä koulutus viimeistään 31.12.2023 mennessä. Monet kunnat vaativat jo nyt koulutuksen suorittamista, jos ajat kunnan maksamia VPL- tai SHL-kuljetuksia.

Koulutuksen tavoitteena on parantaa erityisryhmien taksipalvelujen laatua, lisätä taksinkuljettajan ymmärrystä ja osaamista erityistä apua tarvitseviin asiakasryhmiin, kuten liikunta- ja toimintarajoitteisiin, sekä vanhuksiin ja lapsiin.

  • Jos olet suorittanut taksinkuljettajan ajoluvan ennen 1.7.2018, tulee sinun suorittaa seitsemän (7) tunnin tekninen eli käytännön koulutus.
  • Jos olet saanut taksinkuljettajan ajoluvan 1.7.2018 jälkeen sinun tulee suorittaa 21 tunnin koulutus, josta teoriaa on 14 tuntia ja käytännön koulutusta seitsemän (7) tuntia.

Koulutamme erityisryhmien kuljettajakoulutuksen yhteistyössä Live-säätiön ammattilaisten kanssa.

Lähitaksin yrittäjäkoulutus ja yrittäjäkokeet

Haaveleitko taksiyrittäjyydestä? Osallistu yrittäjäkurssillemme. Me koulutamme sinusta alan ammattilaisen yhteistyössä Suomen Taksiliiton asiantuntijoiden kanssa.

Koulutukset kuljettajille

Ilmoittaudu kurssille alta.

Lähitaksin kuljettajakurssi

Kurssi on tarkoitettu kaikille uusille Lähitaksiin haluaville kuljettajille.