Yrittäjäksi Lähitaksiin

Taksiyrittäjä tarvitsee taksiliikenneluvan. Me koulutamme sinut liikennepalvelulain mukaisesti taksialan ammattilaiseksi.

Taksiyrittäjä tarvitsee taksiliikenneluvan.

Me koulutamme sinut liikennepalvelulain mukaisesti taksialan ammattilaiseksi. Lue taksiliikenneyrittäjyyden vaatimuksista lisää Traficomin verkkosivuilta.

Jos sinulla on jo taksiliikennelupa ja se on myönnetty 1.7.2018 jälkeen, tulee sinun suorittaa 30.4.2022 mennessä taksiliikenteen yrittäjäkoe. Halutessasi voit lukea lisätietoja luvan vaatimuksista.

Lähitaksille on myönnetty koulutusorganisaatio oikeudet yrittäjäkoulutuksiin ja kokeisiin, joten voit suorittaa taksiliikenteen pätevyysvaatimukset meidän kanssamme.

Lisäksi olemme virallinen erityisryhmäkoulutuksen järjestäjä Suomessa. Esimerkiksi kaikki Lähitaksin 100 % omistaman Lähilogistiikka Oy:n Kela-kyytejä ("Lähikyyti") ajavat liikenteenharjoittajat ja kuljettajat suorittavat Lähitaksin erityisryhmäkoulutuksen, jossa opiskellaan esimerkiksi erilaisten apuvälineiden käyttöä ja erilaiset asiakkaiden sairaudet huomioivat ajotavat ja tekniikat.

Koulutukset yrittäjille

Taksiliikenteen yrittäjäkoulutus

Koulutus on tarkoitettu uusille taksiliikennealan yrittäjille.

Taksiliikenteen yrittäjäkoe

Ilmoittaudu taksiliikenteen yrittäjäkokeeseen.