Näin pääset yrittäjäksi.

Perusta yritys ja hae taksiliikennelupaa. Lisätietoja Traficomin sivuilta.

Osta palvelusopimus.

Jos haluat itse ajaa Lähitaksin autoa, lisätietoja kuljettajakoulutuksesta täältä.

Jos et ole vielä liittynyt kumppaniverkkoon: Vastuugroup.fi, liity sinne. Jos vastuugroupin kanssa ilmentyy ongelmia, ole yhteydessä Vastuuugroup:in sivuilta, oletko tilassa "ok". Jos et ole, ilmoita siellä merkityt kohdat.

Kun olet löytänyt Lähitaksin palvelusopimuksen myyjän, täytä Lähitaksilta saatava siirtolomake ja toimita se sähköpostilla toimisto@lahitaksi.fi.

Tämän jälkeen tarkistamme ja hyväksymme palvelusopimuksen siirron.

Kun yllä mainitut kohdat on tehty, voit varata ajan soittamalla numeroon 0947780360 tai osoitteeseen toimisto@lahitaksi.fi

Huomaathan, että saat lähteä ajamaan ja käyttämään laitetta vasta, kun olet maksanut siirtomaksun. Varmista vielä, että omaat Lähitaksin arvot, jotka ovat turvallisuus, vastuullisuus ja tehokkuus. Tämän listan ollessa kunnossa olet valmis yrittäjä! Onneksi olkoon!

Lähitaksi kouluttaa taksiyrittäjäksi

Me koulutamme sinut liikennepalvelulain mukaisesti taksialan ammattilaiseksi. Lue taksiliikenneyrittäjyyden vaatimuksista lisää Traficomin verkkosivuilta.

Lähitaksille on myönnetty koulutusorganisaation oikeudet yrittäjäkoulutuksiin ja -kokeisiin, joten voit suorittaa taksiliikenteen pätevyysvaatimukset meidän kanssamme.

Tulevat koulutukset ja kokeet yrittäjille

Taksiliikenteen yrittäjäkoulutus

Koulutus on tarkoitettu uusille taksiliikennealan yrittäjille.

Taksiliikenteen yrittäjäkoe

Ilmoittaudu taksiliikenteen yrittäjäkokeeseen.

Ei aktiivisia koulutuksia tällä hetkellä. Lisätietoja tulevista kursseista saat laittamalla meille sähköpostia kuljettajakoulutus@lahitaksi.fi.