Lähitaksin kuljettajakurssi

Sytytkö ihmisistä? Onko sinulla hyvä paineensietokyky? Hyväksytkö erilaisuutta? Onko sinulla positiivinen asenne elämään? Jos vastasit kyllä, olet tervetullut kuljettajaksi Lähitaksiin!

Kuljettajakurssimme sisältää myös taksiliikenteen erityisryhmien kuljettajakoulutuksen, josta ilmoitetaan ammattipätevyysmerkintä Traficomin rekisteriin.

Erityisryhmien kuljettajakoulutus

Toimitko jo taksinkuljettajana? Ajatko Kela-kyytejä? Sinun tulee suorittaa tämä koulutus viimeistään 31.12.2023 mennessä. Monet kunnat vaativat jo nyt koulutuksen suorittamista, jos ajat kunnan maksamia VPL- tai SHL- kuljetuksia.

Jos olet suorittanut taksinkuljettajan ajoluvan ennen 1.7.2018, tulee sinun suorittaa 7 h tekninen eli käytännön koulutus. Jos olet saanut taksinkuljettajan ajoluvan 1.7.2018 jälkeen sinun tulee suorittaa 21 h koulutus, josta teoriaa on 14 h ja käytännön koulutusta 7 h.

Koulutamme erityisryhmien kuljettajakoulutuksen yhteistyössä Live-säätiön ammattilaisten kanssa.

Lähitaksin yrittäjäkoulutus

Haaveleitko taksiyrittäjyydestä? Osallistu yrittäjäkurssillemme. Me koulutamma sinusta alan ammattilaisen yhteistyössä Suomen taksiliiton asiantuntijoiden kanssa.

Koulutukset kuljettajille

Tulevat koulutukset ja kokeet yrittäjille

Taksiliikenteen yrittäjäkoulutus

Koulutus on tarkoitettu uusille taksiliikennealan yrittäjille.

Taksiliikenteen yrittäjäkoe

Ilmoittaudu taksiliikenteen yrittäjäkokeeseen.

Ei aktiivisia koulutuksia tällä hetkellä. Lisätietoja tulevista kursseista saat laittamalla meille sähköpostia kuljettajakoulutus@lahitaksi.fi.